3-OSAINEN OHJELMA

1. PUHDISTUS – tärkeä osa ihonhoitoa. Iho altistuu päivittäin sitä koetteleville sääolosuhteille, pakokaasuille ja muiden saasteiden aiheuttamalle rasitukselle, jotka kertyvät ihoon. Siksi puhdistus on tärkeä osa kauniin ihon salaisuutta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme puhdistusta sekä illalla että aamulla. Valitse puhdistuaine ihotyypin mukaan KASVOVESI – tärkeä osa ihonhoitoa.Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, syväpuhdistaa ihohuokoset ja saa ne näyttämään pienemmiltä. Tuote myös ylläpitää ihon kosteutta ja valmistaa sitä seerumin ja päivä- tai yövoiteen käyttöön. Kostuta vanulappu ja pyyhi kasvot ja kaula puhdistuksen jälkeen.

2. LISÄTEHO 
SEERUMI – tehokas, ihoa vahvistava ja kosteuttava tuote päivä- ja/tai yövoiteen alle. Sopii myös paikalliseen käyttöön. Seerumi suojaa ihoa antioksidanttien mm. E-vitamiinin avulla. Levitä seerumi puhtalle iholle ja anna vaikuttaa hetki ennen päivä- tai yövoiteen levittämistä. 
SILMÄNYMPÄRYSVOIDE – silmänympärysiho on erityisen herkkä. Se tarvitsee erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Silmänympärysvoiteemme kosteuttavat ihoa ja tasoittavat juonteita ja ryppyjä.

3. KOSTEUTTAMINEN 
PÄIVÄVOIDE – antaa suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan koko päivän ajaksi. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jolloin iho pysyy raikkaana ja terveenä. 
YÖVOIDE – auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon yön aikana ja tukee ihon luonnollista toimintaa. Levitä huolellisesti pyörivin liikkein äläkä unohda kaulan ihoa.

REBALANCING CLEANSING FOAM (PUHDISTUS)

PUHDISTAA JA KIRKASTAA IHOA
Syväpuhdistaa ihoa kevyesti kuorivien AHA-happojen avulla. Jättää ihon puhtaaksi ja pehmeäksi. Levitä kostutetulle iholle ja huuhtele vedellä. Miedosti hajustettu.

REFRESHING CLEANSING LOTION (PUHDISTUS)

PUHDISTAA HELLÄVARAISESTI
Puhdistaa hellästi ja tehokkaasti meikin ja lian. Auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa puhdistuksen aikana. Levitä kuivalle tai kostutetulle iholle ja pyyhi pois tai huuhtele. Hajusteeton.

REFRESHING CLEANSING GEL (PUHDISTUS)

PUHDISTAA RAIKKAASTI ILMAN SAIPPUAA
Puhdistaa hellästi ja tehokkaasti meikin ja lian. Jättää ihon raikkaaksi. Ei kuivata ihoa. Levitä kostutetulle iholle ja huuhtele vedellä. Hajusteeton.

REFRESHING TONER (PUHDISTUS)

PUHDISTAA JA KOSTEUTTAA
Viimeistelee puhdistuksen, kosteuttaa ja raikastaa ihon. Jättää ihon pehmeäksi ja auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hajusteeton.

SOFT & SOOTHING CLEANSING LOTION (PUHDISTUS)

POISTAA LIAN JA MEIKIN KUIVATTAMATTA
Puhdistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet iholta. Auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Levitä kuivalle tai kostutetulle iholle ja pyyhi pois tai huuhtele. Hajusteeton.

SOFT & SOOTHING TONER (PUHDISTUS)

VIIMEISTELEE PUHDISTUKSEN 
Viimeistelee puhdistuksen, kosteuttaa ja raikastaa ihon. Auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot ja kaula. Hajusteeton.

PURIFYING CLEANSING GEL (PUHDISTUS)

SYVÄPUHDISTAA JA RAIKASTAA IHON 
Syväpuhdistaa rasvaisen ja öljyisen ihon. Jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. Levitä aamuin ja illoin kostutetulle iholle ja huuhtele. Hajusteeton.

3 IN 1 CLEANSING MILK (PUHDISTUS)

KÄTEVÄ 3 IN 1 PUHDISTUS 
3 in 1 puhdistusemulsio, silmämeikinpoistoaine ja kasvovesi samassa. Jättää ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja raikkaaksi. Levitä kuivalle tai kostutetulle iholle ja pyyhi pois tai huuhtele. Miedosti hajustettu.

CLEANSING SCRUB (PUHDISTUS)

SYVÄPUHDISTAA IHON
Poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta kuorivien rakeiden avulla hellästi, mutta tehokkaasti. Jättää ihon pehmeäksi ja raikkaaksi. Levitä kostutetulle iholle. Vältä silmänympärysaluetta. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Hajusteeton.

MICELLAR CLEANSING WATER (PUHDISTUS)

3-IN-1 MISELLIVESI KASVOJEN HELLÄVARAISEEN PUHDISTUKSEEN
Hellävarainen ja tehokas kasvojenpuhdistaja ja meikinpoistaja joka sopii myös herkälle iholle. B5-provitamiini rauhoittaa ja kosteuttaa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Kostuta vanulappu ja pyyhi kasvot, silmät ja huulet hellävaraisesti. Ei tarvitse huuhdella vedellä. Hajusteeton.

EYE MAKE UP REMOVER (PUHDISTUS)

POISTAA VEDENKESTÄVÄN SILMÄMEIKIN 
Poistaa vedenkestävän silmämeikin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Kostuta vanulappu silmämeikinpoistoaineella ja pyyhi hellästi silmät. Hajusteeton.

SMOOTHING ANTI AGE EYE CREAM (LISÄTEHO)

VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ JA JUONTEITA 
Vähentää ryppyjä ja juonteita. Tekee silmänympärysihosta sileämmän ja tasaisemman. Taputtele voide hellästi sormenpäitä käyttäen silmien ympärille.

RESCUE MIST ACO RESCUE MIST -SUIHKE (LISÄTEHO)

KOSTEUTTAA JA RAUHOITTAA IHOA VÄLITTÖMÄSTI. 
ACO Rescue Mist -suihke kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa välittömästi. Jättää pehmeän ja raikkaan tunteen iholle. Sisältää antioksidanttina toimivaa C-vitamiinia, joka antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa säilyttämään nuorekkaan hehkun. Miedosti hajustettu. Dermatologisesti testattu.

LIFT & FILL HYDRATING SERUM (LISÄTEHO)

TÄYTTÄÄ RYPYT SISÄLTÄPÄIN 
Tekee ihosta heti kiinteämmän ja sileämmän. Parantaa ihon elastisuutta. Syväkosteuttaa ihoa, vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja taistelee ihon ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Hajusteeton.

LIFT & FILL FIRMING EYE CREAM (LISÄTEHO)

KIINTEYTTÄÄ IHOA JA TASOITTAA RYPPYJÄ 
Tekee ihosta näkyvästi tasaisemman ja suojaa herkkää silmänympärysihoa. Tekee ihosta kiinteämmän ja pehmeämmän. Auttaa palauttamaan ihon luonnollisen hehkun. Hajusteeton.

CALMING EYE GEL (LISÄTEHO)

RAUHOITTAA JA VIILENTÄÄ 
Rauhoittaa ja viilentää herkkää silmänympärysihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Taputtele geeli hellästi sormenpäitä käyttäen silmien ympärille. Käytä aamuin ja illoin tai tarvittaessa. Hajusteeton. 

RENEWING FACE OIL (LISÄTEHO)

RAVITSEE TEHOKKAASTI JA TUO LUONNOLLISTA HEHKUA
ACO Renewing Face Oil sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä; valkohilpansiemenöljyä, Canola-öljyä ja kookosöljyä (esteri), jotka ravitsevat tehokkaasti ja antavat iholle luonnollista hehkua. E-vitamiini ja Q10 antavat suojaa vapaita radikaaleja vastaan ja estävät ihon ikääntymisen merkkejä. Öljy imeytyy nopeasti, jättää ihon pehmeäksi, ja tuo kosteutta iholle. Ei rasvoita ihoa tai jätä sitä kiiltäväksi. ACO Renewing Face Oil sisältää ainoastaan seitsemän tarkoin valikoitua raaka-ainetta, jotka sopivat kuivalle, normaalille ja sekaiholle. Dermatologisesti testattu ja miedosti hajustettu öljy sopii jopa herkälle iholle. Käyttö: Lämmitä muutama tippa kämmenten välissä ja levitä kasvoille tai sekoita lempikosteusvoiteeseesi. Käytä aamuin ja illoin.

LIFTING DAY CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

KIINTEYTTÄÄ JA KOSTEUTTAA IHOA 
Tekee ihosta heti kiinteämmän ja vahvemman. Kosteuttaa, vähentää ryppyjä ja estää ihon ikääntymistä. SPF 15 antaa suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Miedosti hajustettu.

FILLING NIGHT CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

TÄYTTÄÄ RYPYT SISÄLTÄPÄIN YÖN AIKANA 
Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon yön aikana. Tekee ihosta elastisemman ja kiinteämmän. Aktivoi ihon uudistumista ja täyttää ryppyjä sisältäpäin. Levitä iltaisin puhtaalle iholle. Miedosti hajustettu.

MOISTURISING DAY CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

PEHMENTÄÄ JA SILOTTAA IHOA
Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti koko päivän. Imeytyy nopeasti. Tekee ihosta raikkaan ja terveen näköisen. Levitä aamuisin puhtaalle iholle. Täydellinen meikinalusvoide. Hajusteeton.

MOISTURISING NIGHT CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

UUDISTAA IHOA YÖN AIKANA 
Syväkosteuttaa ihoa yön aikana. Tekee ihosta pehmeän ja terveen näköisen. Levitä iltaisin puhtaalle iholle. Hajusteeton.

STAY SOFT LIPS (KOSTEUTTAMINEN)

RAVITSEVA JA KORJAAVA HUULIRASVA. 
ACO Stay Soft Lips -huulivoide antaa tehokasta kosteutta huulille 24 tunnin ajan. Hoitava ja korjaava huulivoide sisältää antioksidantteja, Q10 ja E-vitamiinia. Jättää kevyen hohteen ja tuoksuu miedosti vaniljalta.

ULTRA SOFT CLEANSING MILK (KOSTEUTTAMINEN)

POISTAA MEIKIN JA PEHMENTÄÄ IHOA
Puhdistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet kuivalta iholta. Jättää ihon pehmeäksi. Levitä kuivalle tai kostutetulle iholle ja pyyhi pois tai huuhtele. Miedosti hajustettu.

LIFTING DAY CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

KIINTEYTTÄÄ JA KOSTEUTTAA IHOA
Kiinteyttää ja vahvistaa ihoa välittömästi. Kosteuttaa, vähentää ryppyjä ja estää ihon ikääntymistä. SPF 15 antaa suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Miedosti hajustettu.

FILLING NIGHT CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

TÄYTTÄÄ RYPYT SISÄLTÄPÄIN YÖN AIKANA 
Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon yön aikana. Tekee ihosta elastisemman ja kiinteämmän. Aktivoi ihon uudistumista ja täyttää ryppyjä sisältäpäin. Miedosti hajustettu.

NOURISHING NIGHT CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

SYVÄKOSTEUTTAA IHOA 
Palauttaa tehokkaasti ihon luonnollisen kosteustasapainon yön aikana. Pehmentää ihoa. Levitä iltaisin puhtaalle iholle. Hajusteeton. 

3+3 DAY CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

SYVÄKOSTEUTTAA IHOA
Ainutlaatuinen kolmen luonnollisen öljyn ja kolmen kosteuden sitojan yhdistelmä antaa välitöntä, pitkävaikutteista kosteutta iholle. Pehmentää ihoa. Sopii päivä- ja yökäyttöön. Hajusteeton.

CARING FACE CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

HOITAA JA PEHMENTÄÄ IHOA 
Hoitaa kuivaa ja herkkää ihoa. Sisältää runsaasti kasviöljyjä ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ja korjaavat ihoa. Imeytyy nopeasti. Sopii päivä- ja yökäyttöön. Hajusteeton.

MATTIFYING DAY CREAM  (KOSTEUTTAMINEN)

ESTÄÄ IHON KIILTOA
Normalisoi ihon luonnollista kosteustasapainoa. Imeytyy nopeasti. Jättää ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Levitä aamuisin puhtaalle iholle. Täydellinen meikinalusvoide. Hajusteeton.

MATTIFYING NIGHT CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

PALAUTTAA IHON LUONNOLLISEN KOSTEUSTASAPAINON YÖN AIKANA 
Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon yön aikana. Imeytyy nopeasti. Jättää ihon pehmeäksi ja mattapintaiseksi. Levitä iltaisin puhtaalle iholle. Hajusteeton.

VITALISING ANTI AGE DAY CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

RAVITSEE JA KOSTEUTTAA IHOA
Ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sisältää vitamiineja ja mineraaleja aikuisen ihon tarpeisiin. Levitä aamuisin puhtaalle iholle. Täydellinen meikinalusvoide. Miedosti hajustettu. 

REVITALISING NIGHT CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

TASOITTAA RYPPYJÄ
Ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Tekee ihosta elastisemman ja vähentää ryppyjä. Sisältää vitamiineja ja mineraaleja aikuisen ihon tarpeisiin. Levitä iltaisin puhtaalle iholle. Miedosti hajustettu.

RICH MOISTURE ANTI AGE (KOSTEUTTAMINEN)

PALAUTTAA IHON LUONNOLLISEN HEHKUN VITAMIINIEN AVULLA 
Palauttaa ihon luonnollisen hehkun, vahvistaa ja hoitaa kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa. Sopii päivä- ja yökäyttöön. Sopii päivä- ja yökäyttöön. Miedosti hajustettu. 

6 IN 1 CC CREAM LIGHT  (KOSTEUTTAMINEN)

SÄVYTTÄVÄ JA HOITAVA, MONIVAIKUTTEINEN PÄIVÄVOIDE-TASAISEMPI IHON SÄVY JA LUONNOLLISEN KAUNIS IHO
CC-voide on värillinen päivävoide, joka tasoittaa välittömästi ihon epätasaista sävyä ja vähentää pigmenttimuutosten syntymistä. Samalla se kosteuttaa, vahvistaa ja suojaa ihoa. Hajusteeton. Mineraalipigmentti tasoittaa ihon sävyä. Vitamiinit ja ravitseva öljy vahvistavat ja suojaavat ihoa. Tehokosteuttaa jopa 24 tuntia. B3-vitamiini häivyttää juonteita ja ryppyjä. Ainutlaatuinen yhdistelmä kosteudensitojia ja pehmentäviä ainesosia, mitkä palauttavat ihon luonnollisen heleyden. SK 15 suojaa UV-säteiltä, mikä ehkäisee ihon vanhenemista. Käytto: Levitä iholle huolellisesti saadaksesi tasaisen ihon sävyn.  

6 IN 1 CC CREAM MEDIUM (KOSTEUTTAMINEN)

SÄVYTTÄVÄ JA HOITAVA, MONIVAIKUTTEINEN PÄIVÄVOIDE-TASAISEMPI IHON SÄVY JA LUONNOLLISEN KAUNIS IHO
CC-voide on värillinen päivävoide, joka tasoittaa välittömästi ihon epätasaista sävyä ja vähentää pigmenttimuutosten syntymistä. Samalla se kosteuttaa, vahvistaa ja suojaa ihoa. Hajusteeton. Mineraalipigmentti tasoittaa ihon sävyä. Vitamiinit ja ravitseva öljy vahvistavat ja suojaavat ihoa. Tehokosteuttaa jopa 24 tuntia. B3-vitamiini häivyttää juonteita ja ryppyjä. Ainutlaatuinen yhdistelmä kosteudensitojia ja pehmentäviä ainesosia, mitkä palauttavat ihon luonnollisen heleyden. SK 15 suojaa UV-säteiltä, mikä ehkäisee ihon vanhenemista. Käytto: Levitä iholle huolellisesti saadaksesi tasaisen ihon sävyn.

SOFT BEIGE BB CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

TASOITTAA IHON VÄRIÄ, KOSTEUTTAA JA HOITAA 
Tasoittaa ihon väriä, jättää mattapinnan, piilottaa värivirheitä, kosteuttaa ja suojaa. Hajusteeton.

SOFT BRONZE DAY CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

ANTAA IHOLLE LUONNOLLISEN JA RAIKKAAN RUSKETTUNEEN SÄVYN 
Tekee ihosta raikkaan, tasaisen värisen. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Levitä huolellisesti tasaisen värin saavuttamiseksi. Sopii meikin alle. Pese kädet levityksen jälkeen. Anna kuivua ennen pukeutumista. Hajusteeton. 

SELF-TANNING FACE CREAM (KOSTEUTTAMINEN)

TEKEE IHOSTA ASTEITTAIN RUSKETTUNEEN NÄKÖISEN 
Tekee ihosta asteittain raikkaan ruskettuneen näköisen. Sopii meikin alle. Levitä huolellisesti tasaisen värin saavuttamiseksi. Sopii meikin alle. Pese kädet levityksen jälkeen. Anna kuivua ennen pukeutumista. Miedosti hajustettu. 

ACO body sarja

On tärkeää valita omalle ihollesi ja pohjoiseen ilmastoomme sopiva tuote, jotta iho olisi aina juuri niin kosteutettu, sileä ja pehmeä kuin sen kuuluisi olla. Tuotteemme antavat iholle päivittäistä hoitoa ja auttavat samalla säilyttämään ihon vahvuuden, kimmoisuuden ja suojaavan vaikutuksen. Parhaan tehon saavuttamiseksi on tärkeää valita tuote, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja päivittäisiin rutiineihisi. Yhtä tärkeää on myös hemmotella itseäsi hyvän tuoksuisilla tuotteilla.

BODY LOTION MOIST 400ml

KOSTEUTTAVA VARTALOVOIDE, JOKA TEKEE IHOSTA PEHMEÄN JA SILEÄN Tehokkaasti kosteuttava vartalovoide, joka jättää ihon kevyen ja miellyttävän tuntuiseksi. Imeytyy nopeasti, ei tahraa ja palauttaa ihon luonnollisen pehmeyden. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu. Voide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä.

BODY LOTION RICH 400ml

ERITTÄIN TÄYTELÄINEN JA KOSTEUTTAVA VARTALOVOIDE KUIVALLE IHOLLE
Erittäin riittoisa vartalovoide, joka sisältää sheavoita, joka kosteuttaa tehokkaasti, pehmentää ja hoitaa syvemmältä. Imeytyy nopeasti, ei tarhaa ja tekee ihosta pehmeän. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu. Voide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä

SOOTHING BODY LOTION

KOSTEUTTAVA, RAUHOITTAVA JA SUOJAAVA VARTALOVOIDE
Vartalovoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa kuivaa ja herkkää ihoa, joka tarvitsee tehokasta hoitoa. Voide suojaa ihoa ja vahvistaa ihon suojatoimintoa, mikä auttaa ehkäisemään ärsytystä. Helposti levitettävä ja nopeasti imeytyvä. Jättää ihon pehmeän ja kimmoisan tuntuiseksi. Kosteuttaa tehokkaasti 24 tuntia. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Vartalovoide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä.

PROTECTING BODY CREAM 200ml

KOSTEUTTAVA, VAHVISTAVA JA SUOJAAVA VARTALOVOIDE
Erittäin riittoisa vartalovoide, joka kosteuttaa tehokkaasti, rauhoittaa kuivaa ja herkkää ihoa, joka tarvitsee tehokasta hoitoa. Voide vahvistaa ja suojaa tehokkaasti ihon suojatoimintoa, mikä auttaa ehkäisemään ärsytystä. ACO Protecting Body Cream on helposti levitettävä ja nopeasti imeytyvä. Se jättää ihon pehmeän ja kimmoisan tuntuiseksi. Kosteuttaa tehokkaasti 24 tuntia. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Voide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä Käyttö: Levitetään 2 kertaa päivässä, aamulla ja illalla sekä tarpeen mukaan. Sopii myös käytettäväksi alttiiksi joutuvilla ja kuivilla alueilla.

DEO ORIGINAL HAJUSTETTU 50 ml

MIETO JA TEHOKAS ANTIPERSPIRANTTI 
Tehokas, läpinäkyvä ja mieto antiperspirantti, jonka miellyttävä tuoksu antaa raikkaan tunteen koko päiväksi. Ehkäisee tehokkaasti hikeä ja pahaa hajua 48 tuntia. Alkoholiton. Hajustettu.

DEO ORIGINAL HAJUSTEETON 50ml

MIETO JA TEHOKAS HAJUSTEETON ANTIPERSPIRANTTI Hajusteeton ja mieto antiperspirantti, joka antaa raikkaan tunteen koko päiväksi. Ehkäisee tehokkaasti hikeä ja pahaa hajua jopa 48 tuntia. Alkoholiton. Hajusteeton.  

DEO INVISIBLE 50ml

ANTIPERSPIRANTTI, JOKA EI JÄTÄ VALKOISIA TAHROJA 
Tehokas ja mieto antiperspirantti, joka ei jätä vaatteisiin valkoisia tahroja ja jonka miellyttävä tuoksu antaa raikkaan tunteen koko päiväksi. Ehkäisee tehokkaasti hikeä ja pahaa hajua 48 tuntia. Hajustettu.

DEO QUICK DRY 50ml

ERITTÄIN NOPEASTI KUIVUVA ANTIPERSPIRANTTI 
ACO Deo Quick Dry on mieto ja erittäin nopeasti kuivuva antiperspirantti, jonka miellyttävä tuoksu antaa raikkaan tunteen koko päiväksi. Ehkäisee tehokkaasti hikeä ja pahaa hajua 48 tuntia. Hajustettu.

DEO CARING 3 IN 1 50ml

HOITAVA, PEHMENTÄVÄ JA MIETO ANTIPERSPIRANTTI 
Tehokas herkän ihon antiperspirantti, joka pehmentää ja hoitaa ja jonka miellyttävä tuoksu pitää raikkaana koko päivän. Sisältää allantoiinia ja propaanidiolia, jotka hoitavat, pehmentävät ja raikastavat. Ehkäisee tehokkaasti hikeä ja pahaa hajua 48 tuntia. Alkoholiton. Säilöntäaineeton. Hajustettu.

DEO EXTRA SENSITIVE 50ml

DEODORANTTI HERKÄLLE IHOLLE 
Erittäin mieto ja pehmentävä deodorantti herkälle iholle. Sisältää pantenolia ja suojaavia pehmentäviä aineita. Pitää raikkaana 24 tunnin ajan. Alkoholiton. Ei sisällä alumiinisuoloja. Kevyesti hajustettu.

SHOWER CREAM MOIST 400ml

KOSTEUTTAVA JA TÄYTELÄINEN SUIHKUVOIDE 
Täyteläinen suihkuvoide, joka puhdistaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Jättää ihon sileän ja pehmeän tuntuiseksi. Kevyesti hajustettu. Suihkuvoide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä.

MOISTURISING SHOWER OIL 300ml

KOSTEUTTAVA JA SUOJAAVA SUIHKUÖLJY
Mieto suihkuöljy kuivalle ja herkälle iholle, joka tarvitsee tehokasta hoitoa. Suihkuöljy puhdistaa ja kosteuttaa ihoa ja palauttaa sen rasvatasapainon. Jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi ja suojaa ja vahvistaa ihon suojatoimintoa. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Käyttö: Huuhtele iho, hiero suihkuöljyä vartalolle ja huuhtele uudelleen. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

MILD CLEANSING SOAP 300ml

KOSTEUTTAVA JA PEHMENTÄVÄ SAIPPUA 
Mieto ja pehmentävä saippua kuivalle ja herkälle iholle, joka tarvitsee tehokasta hoitoa. Saippua puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa ja palauttaa ihon rasvatasapainon. Jättää ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Käyttö: Huuhtele pehmentävä saippua haalealla vedellä. Soveltuu sekä vartalolle että käsille, sekä päivittäiseen käyttöön.  

MILD CLEANSING SOAP REFILL 600ml

TÄYTTÖPAKKAUS KOSTEUTTAVALLE JA PEHMENTÄVÄLLE SAIPPUALLE 
Täyttöpakkaus pehmentävälle saippuallemme, joka on suunniteltu kuivalle ja herkälle iholle, joka tarvitsee tehokasta hoitoa. Saippua puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa ja palauttaa ihon rasvatasapainon. Jättää ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Käyttö: Huuhtele haalealla vedellä. Soveltuu sekä vartalolle että käsille, sekä päivittäiseen käyttöön.

FOOT CREAM RICH 100ml

TÄYTELÄINEN JA RAVITSEVA JALKAVOIDE
Täyteläinen ja ravitseva jalkavoide, jossa luonnollista rapsiöljyä ja sheavoita, joka pehmentää ja hoitaa. Voide imeytyy nopeasti ja jättää jalat sileän ja pehmeän tuntuisiksi. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu.

INTENSIVE FOOT CREAM 100ml

KOSTEUTTAVA JA SUOJAAVA JALKAVOIDE
Erittäin riittoisa jalkavoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää kuivia ja herkkiä jalkoja ja kovettumia, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa. Voide vahvistaa ihon suojatoimintoa, suojaa ihoa ja auttaa ehkäisemään erittäin kuivan ihon muodostumista. Imeytyy nopeasti ihoon tahraamatta. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Jalkavoide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä. Käyttö: Levitetään 2 kertaa päivässä puhtaisiin ja kuiviin jalkoihin.

HAND CREAM RICH 70 ml

TÄYTELÄINEN JA RAVITSEVA KÄSIVOIDE 
Täyteläinen ja ravitseva käsivoide, jossa on luonnollista pehmentävää rapsiöljyä ja useita kosteutta sitovia aineita, jotka jättävät kädet sileän ja pehmeän tuntuisiksi. Ei tahraa ja imeytyy nopeasti. Rapsiöljy sisältää luonnostaan paljon E-vitamiinia ja voiteeseen on lisätty Q10-antioksidanttia, joka suojaa vapailta radikaaleilta. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu.

NAIL POLISH REMOVER 125ml

TEHOKAS JA HELLÄVARAINEN KYNSILAKANPOISTOAINE ACO 
Nail Polish Remover -tuotteemme poistaa kynsilakan tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Sisältää öljyä, joka estää kynsien kuivumisen. Hajusteeton. Käytä mieluusti yhdessä ACO Nail Strengthener -tuotteen kanssa saadaksesi vahvat ja terveet kynnet.  

NAIL STRENGTHENER 5ml

VAHVISTAA HAURAITA KYNSIÄ ACO 
Nail Strengthener vahvistaa hauraita kynsiä ja estää kynsien liuskoittumisen ja katkeilun. Hajusteeton. Käytä ACO Nail Strenghtener -tuotetta päivittäin saadaksesi terveet ja vahvat kynnet. Poista kynsilakka ja levitä sitten kerros kuivalle kynnelle ja anna kuivua. Sen jälkeen voit käyttää kynsilakkaa.

PROTECTING HAND CREAM 75ml

KOSTEUTTAVA JA SUOJAAVA KÄSIVOIDE 
Kosteuttava ja suojaava käsivoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää kuivia ja herkkiä käsiä, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa. Käsivoide vahvistaa ihon suojatoimintoa ja estää ihoa ärsyyntymästä. Suojaa kädet ennen niiden joutumista kosketuksiin veden kanssa. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Käsivoide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä. Käyttö: Rasvaa kädet tarvittaessa. Suojaa käsiä ennen ja jälkeen niiden joutumista kosketuksiin veden kanssa.

STAY SOFT HANDS 60ml

TEHOKKAASTI KOSTEUTTAVA KÄSIVOIDE, JOKA VÄHENTÄÄ IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ JA RYPPYJÄ 
Tehokkaasti kosteuttava käsivoide vähentää ja ennalta ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä ryppyjä päivittäisessä käytössä. Imeytyy nopeasti, pehmentää ja palauttaa ihon kiinteyden ja hehkun. Sisältää UV-suoja-aineita sekä antioksidanttina toimivaa C- ja E-vitamiinia, jotka yhdessä ennalta ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. B3-vitamiini vähentää hentoja juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon väriä. Miedosti hajustettu. Sisältää ACO:n Triple Moist Complex-kosteudensitojayhdisteen, joka syväkosteuttaa ihoa välittömästi, tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti.

KOSTEUTTAVA GEELI KUIVALLE HIUSPOHJALLE 125 ml

LIEVITTÄÄ HIUSPOHJAN KUIVUUTTA ACO 
Special Care kosteuttava geeli kuivalle hiuspohjalle on rasvaton geeli, joka lievittää kuivan ja herkän hiuspohjan oireita. Provitamiini B5 kosteuttaa ja vahvistaa hiuspohjaa. Auttaa palauttamaan hiuspohjan luonnollisen pehmeyden tekemättä hiuksia rasvaisiksi tai tahmeiksi. Geeli estää hiuspohjan hilseilyä ja kuivumista. Levitä pesun jälkeen pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin.  

SHAMPOO KUIVALLE HIUSPOHJALLE 200ml

PESEE HELLÄSTI KUIVAN HIUSPOHJAN 
Tutkitusti hellävarainen shampoo puhdistaa hellästi kuivan, kutisevan hiuspohjan. Provitamiini B5 hoitaa ja beetaglukaani vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa. Rauhoittaa hiuspohjan ihoa ja vähentää hilseilyä. Sisältää hoitavia aineita, jokta tekevät hiuksista helposti kammattavat. Levitä kostutettuihin hiuksiin ja hiuspohjaan ja huuhtele. Sopii päivittäiseen käyttöön. Hajusteeton.

KAKSITEHOINEN HILSESHAMPOO 200ml

TEHOKAS HILSETTÄ VASTAAN 
Kuivalle ja hilseilevälle hiuspohjalle. Shampoo sisältää kaksi tutkitusti tehokasta raaka-ainetta, jotka vaikuttavat sekä hilseen syntymiseen että poistavat hilsettä. Levitä kostutettuihin hiuksiin ja hiuspohjaan, annan vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele. Hajusteeton.  

HOITOAINE KUIVALLE HIUSPOHJALLE 200ml

HOITAA HELLÄSTI KUIVAA HIUSPOHJAA JA HIUKSIA 
ACO Special Care hoitoaine kuivalle hiuspohjalle kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa ja hiuksia. Provitamiini B5 hoitaa ja beetaglukaani vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa. Rauhoittaa hiuspohjan ihoa ja vähentää hilseilyä. Sisältää hoitavia aineita, jokta tekevät hiuksista helposti kammattavat ja kiiltävät. Levitä hiuksiin ja hiuspohjaan pesun jälkeen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele. Hajusteeton.

ACO SUN AURINKOSUOJATTUA NAUTINTOA 

ACO tarjoaa täydellisen valikoiman aurinkotuotteita koko perheelle, lapsille ja aikuisille, kaikkiin tilanteisiin.
FACE- Kasvot ovat jatkuvasti alttiina UV-säteille erityisesti keväällä ja kesällä. Jatkuva altistus voi johtaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Siksi asetamme erityisen suuret vaatimukset kasvoille suunnitelluille aurinkotuotteille. Kosteuttavat aurinkovoiteet imeytyvät helposti ihoon tahraamatta. Ne sisältävät antioksidantteja, jotka antavat tehokasta suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Kaikki kasvoille tarkoitetut aurinkotuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, alkoholittomia ja erittäin vedenkestäviä.
BODY- ACOlta saat kaiken perinteisistä aurinkovoiteista erittäin kevyisiin aurinkosuihkeisiin. Kaikki vartalolle tarkoitetut aurinkotuotteet imeytyvät nopeasti, antavat tehokasta suojaa ja ovat erittäin vedenkestäviä.
KIDS- Aivan pienten lasten ei pidä oleskella suorassa auringonvalossa vaan heidät tulee ensisijaisesti suojata vaatteilla ja aurinkohatulla ja pitää varjossa. Kun lapsi kaikesta huolimatta altistuu auringolle, eikä ihoa voida suojata vaatteilla, tulisi pienille lapsille käyttää korkeaa aurinkosuojaa.
SELF TANNING- Vahvistaa ja pidentää rusketusta.
AFTER SUN- Iho tarvitsee tehokasta kosteutusta ja hoitoa auringossa vietetyn päivän jälkeen. Siksi on tärkeää jatkaa voiteiden käyttöä auringonlaskun jälkeen. ACO After Sun viilentää ja rauhoittaa ihoa. Kaikille ihotyypeille sopiva, miedosti hajustettu tuote kosteuttaa ihoa 24 h ajan.

ACO SUN STICK MOISTURISING SPF 20 8g

SUOJAA HUULIA, NENÄÄ JA POSKIPÄITÄ 
Kosteuttava aurinkopuikko antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sopii erityisen alttiina oleville ihoalueille kuten huulille, nenälle ja poskille. Puikko on helppo ottaa mukaan ja kätevä käyttää. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.  

ACO SUN FACE CREAM INTENSIVE MOISTURE SPF 20 50ml

AURINKOVOIDE, JOKA SUOJAA JA KOSTEUTTAA 
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide kasvoille antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN FACE CREAM INTENSIVE MOISTURE SPF 50+ 50ml

AURINKOVOIDE, JOKA SUOJAA JA KOSTEUTTAA 
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide kasvoille antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN FACE CREAM INTENSIVE MOISTURE SPF 30 50ml

AURINKOVOIDE, JOKA SUOJAA JA KOSTEUTTAA 
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide kasvoille antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.  

ACO SUN LIP BALM MOISTURISING SPF 30 5g

TEHOKAS AURINKOSTICK HUULILLE 
Aurinkopuikko huulille antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sisältää ravitsevaa Canola-öljyä, joka auttaa ylläpitämään huulten kosteustasapainoa. Mieto vaniljan tuoksu.

ACO SUN FACE FLUID MATTIFYING SPF 50+

AURINKOVOIDE MATTAPINTAINEN 
Aurinkotuote kasvoille erittäin korkealla suojalla. Antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Vähentää kiiltoa ja jättää iholle mattapinnan. Sisältää aktiiviaineen, joka estää fi nnien muodostumista. Sopii normaalille ja sekaiholle sekä herkälle iholle. Ei tuki ihohuokosia. Sopii meikin alle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN FACE CREAM ANTI AGE SPF 30 40ml

ANTI AGE AURINKOVOIDE KASVOILLE 
Aurinkovoide kasvoille joka antaa välittömän suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Voiteessa on korotettu UVA-suoja, joka antaa parempaa suojaa ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan. Sisältää C- ja E-vitamiinia sekä Q10, jotka antavat antioksidanttista suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Voide estää ryppyjen ja pigmenttiläiskien syntymistä. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Sisältää Triple Moist Complex-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa pitkävaikutteisesta ja tehokasta syväkosteutta iholle.

ACO SUN LOTION INTENSIVE MOISTURE SPF 20 200ml

TEHOKKAASTI KOSTEUTTAVAT 
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.


ACO SUN SPRAY INTENSIVE MOISTURE SPF 15

KEVYT AURINKOSPRAY ANTAA SUOJAA VÄLITTÖMÄSTI 
Tehokkaasti kosteuttava aurinkospray antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVBsäteitä vastaan. Voi suihkuttaa kaikista suunnista, mikä tekee levityksestä miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, ei tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.


ACO SUN LOTION INTENSIVE MOISTURE SPF 30 BIG SIZE 300ml

TEHOKKAASTI KOSTEUTTAVAT 
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.


ACO SUN SPRAY INTENSIVE MOISTURE SPF 30 175ml

KEVYT AURINKOSPRAY ANTAA SUOJAA VÄLITTÖMÄSTI 
Tehokkaasti kosteuttava aurinkospray antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVBsäteitä vastaan. Voi suihkuttaa kaikista suunnista, mikä tekee levityksestä miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, ei tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN LOTION INTENSIVE MOISTURE SPF 50+ 200ml

TEHOKKAASTI KOSTEUTTAVAT 
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN TRANSPARENT SPRAY SPF 30 175ml

KEVYT AURINKOSPRAY JOKA ANTAA VÄLITTÖMÄN SUOJAN Intensiivisesti kosteuttava läpinäkyvä aurinkospray, joka antaa välittömän suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Voidaan suihkuttaa kaikista asennoista, mikä tekee käytöstä miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, eikä tahmaa. Ei sisällä väriaineita ja on erittäin veden- ja hienkestävä. Sopii herkälle iholle ja on dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO SUN KIDS LOTION ACTIVE SPF 50+ 250 ML

AURINKOVOIDE KORKEALLA JA TEHOKKAALLA SUOJALLA Erityisesti lapsille kehitetty aurinkovoide. Laajakirjoiset ja fotostabiilit UV-suojat antavat välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Voi levittää märälle iholle. Alkoholiton, väriaineeton. Erittäin veden- ja hiekankestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN KIDS SPRAY ACTIVE SPF 50+ 175ml

AURINKOVOIDE KORKEALLA JA TEHOKKAALLA SUOJALLA Erityisesti lapsille kehitetty aurinkospray. Laajakirjoiset ja fotostabiilit UVsuojat antavat välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Voi suihkuttaa kaikissa asennoissa, myös ylösalaisin, jolloin voiteen levitys on miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa. Voi levittää märälle iholle. Alkoholiton, väriaineeton. Erittäin veden- ja hiekankestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN KIDS CREAM SENSITIVE SPF 50 125ml

AURINKOVOIDE KORKEALLA JA TEHOKKAALLA SUOJALLA Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide lapsille antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sisältää 100 % fysikaalisen ja partikkelisuojan, joka sopii lapsen herkälle iholle. Jättää näkyvän pinnan iholle, mikä helpottaa voiteen tasaista levittämistä ja suojaa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Dermatologisesti testattu ja hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman

ACO SUN KIDS LOTION ACTIVE SPF 50+ 125 ML

AURINKOVOIDE KORKEALLA JA TEHOKKAALLA SUOJALLA Erityisesti lapsille kehitetty aurinkovoide. Laajakirjoiset ja fotostabiilit UV-suojat antavat välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Voi levittää märälle iholle. Alkoholiton, väriaineeton. Erittäin veden- ja hiekankestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN KIDS SPRAY ACTIVE SPF 30 175ml

AURINKOVOIDE KORKEALLA JA TEHOKKAALLA SUOJALLA Erityisesti lapsille kehitetty aurinkospray. Laajakirjoiset ja fotostabiilit UVsuojat antavat välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Voi suihkuttaa kaikissa asennoissa, myös ylösalaisin, jolloin voiteen levitys on miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa. Voi levittää märälle iholle. Alkoholiton, väriaineeton. Erittäin veden- ja hiekankestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman.

ACO SUN KIDS STICK ACTIVE SPF 50 8g

AURINKOSTICK LAPSILLE Aurinkopuikko lapsille antaa korkean ja tehokkaan suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Antaa välitöntä suojaa. Voi levittää märälle iholle. Erittäin vedenkestävä. Alkoholiton, hajusteeton ja väriaineeton.  
  • Sijaintimme kartalla

Yhteyslomake

Sauvon Apteekki | Timperintie 1, 21570 Sauvo | Puh: 02-4730 400 

 Aukioloaikamme arkisin 9.00 - 18.00 ja lauantaisin 10.00 -13.00

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään